По отношение на външната ни политика България не може да

...
 По отношение на външната ни политика България не може да
Коментари Харесай

Ангел Георгиев, Възраждане: Санкциите срещу Руската федерация се заплащат от българския народ

 Open photo

 

„ По отношение на външната ни политика България не може да си разреши да приключва дипломатическите си връзки с нито една велика мощ. Санкциите, които всички партии от 47-то Народно заседание без „ Възраждане “ поддържаха, се заплащат от българския народ. Всеки от нас през днешния ден се тормози от идната зима, възходящите сметки за ток, газ и храна. Всеки български жител усеща последствията от неверните управнически решения, взети явно под непознат напън и въздействие “, сподели Ангел Георгиев.

 

Кандидат-депутатът се срещна с жители на предизборната шатра на „ Възраждане “ в Пловдив. На нея бяха разисквани тематики от външната политика.

Той добави, че от „ Възраждане “ считат, че би трябвало да поддържаме положителни дипломатически връзки както на изток, по този начин и на запад. За „ Възраждане “ значим е само българският народен интерес, който не включва наличието на България в листата на вражеските страни на която и да е велика мощ. Не можем да плащаме за войни, които различен води. Ние сме най-бедната страна в Европейския съюз и това би трябвало да бъде регистрирано от него.

„ Ако българските жители дадат доверието си на „ Възраждане “ на идните избори, ние ще възстановим дипломатическите връзки с Русия, ще седнем на масата за договаряния с „ Газпром “ и ще осигурим дълготрайни доставки на газ за страната ни на допустимо най-ниски цени и без медиатори. Ние можем да го създадем, тъй като сме самостоятелни от външно въздействие и се съобразяваме единствено с българските жители.

До момента ръководещите разрешават двойният стандарт в политиката на Европейския съюз да основава неустановеност за всеки българин и да въздейства на живота в България и на българската стопанска система. Само преди дни Азърбайджан нахлу в Армения. За тази експанзия никой не приказва, няма централно място в новините ни. Европейският съюз не постанова наказания и никой не разисква прекъсването на азерския газ. С какво Армения е по-различна от Украйна? “, разяснява претендентът за депутат на „ Възраждане “.

Ангел Георгиев е лидер на листата на претендентите за народни представители на „ Възраждане “ за 16-ти МИР Пловдив град и 22-ри МИР Смолян. Той беше народен представител в 47-то Народно заседание и зам. ръководител на Комисията по външна политика.
Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР